Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 443  Następna
Autor Wiadomość
#3001 PostWysłany: 29 Wrz 2015 21:57 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Przeczytałem pobieżnie wcześniejsze posty i nie znalazłem odpowiedzi...
Raiff "przelał" za dużo pkt na konto wizz (4x tyle co zleciłem), co daje całkiem pokaźną sumkę. Czy w takim przypadku zabiorą je / każą zwracać jeśli się je wyda / nie zorientują się? Na razie nie będę przelewał kolejnych, aby nie zauważyli swojego błędu :)
Potwierdzam też, że ważność przelanych środków jest już tylko rok, zamiast 2 lat jak było wcześniej.
 Profil Relacje PM off  

Czerwcowy tydzień na Costa Brava (z wyżywieniem) za 2669 PLN. Wyloty z 4 miast Czerwcowy tydzień na Costa Brava (z wyżywieniem) za 2669 PLN. Wyloty z 4 miast
NEOBUS: pula biletów na przejazdy autokarami na majówkę od 1 PLN NEOBUS: pula biletów na przejazdy autokarami na majówkę od 1 PLN
#3002 PostWysłany: 29 Wrz 2015 22:00 

niebieski
Ktoś wcześniej pisał, że pewnie prędzej czy później się skapują i zrobią korektę na koncie wizz :-\

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

#3003 PostWysłany: 29 Wrz 2015 22:15 

Z tego co pamiętam poprzednie pomyłki i korekty dotyczyły jeszcze oferty CiTi Wizz, jak będzie teraz NIE WIADOMO, ja bym gdybym nie musiał to nie wykorzystywał, bo jak się zorientują zapewne będzie jakiś tam kłopot (swoje sprawdzę i przeleję na początku października jak co miesiąc, we wrześniu mi akurat naliczył Raiffeisen 2 x tyle co wynikało z zakupów bezgotówkowych, ale co najwyżej potrącą sobie - 150 zł)
Tyle, zrobisz jak uważasz, za Citi nie rezerwowałem i anulowali po mylnym naliczeniu, ci co wykorzystali i mieli "-" na kontach mywizz jakoś nie napisali jak to się po czasie skończyło
 PM off  

#3004 PostWysłany: 29 Wrz 2015 22:56 

platynowy
Ja przelewałem wczoraj, punkty zaksięgowane dziś, zgadza się niestety co do złotówki.

#3005 PostWysłany: 29 Wrz 2015 23:41 

Loty: 372
Kilometry: 907 939
niebieski
Anonymous napisał(a):
Z tego co pamiętam poprzednie pomyłki i korekty dotyczyły jeszcze oferty CiTi Wizz, jak będzie teraz NIE WIADOMO, ja bym gdybym nie musiał to nie wykorzystywał, bo jak się zorientują zapewne będzie jakiś tam kłopot (swoje sprawdzę i przeleję na początku października jak co miesiąc, we wrześniu mi akurat naliczył Raiffeisen 2 x tyle co wynikało z zakupów bezgotówkowych, ale co najwyżej potrącą sobie - 150 zł)
Tyle, zrobisz jak uważasz, za Citi nie rezerwowałem i anulowali po mylnym naliczeniu, ci co wykorzystali i mieli "-" na kontach mywizz jakoś nie napisali jak to się po czasie skończyło

Ja otrzymałem trochę więcej punktów z promocji za czasów City ;) i wykorzystałem to swego czasu latając dwa razy RT BUD-DWC i jeszcze wtedy trochę zostało ;)
Nikt mi nic nie kazał zwracać...
 Profil Relacje PM off  

#3006 PostWysłany: 30 Wrz 2015 12:33 
Awatar użytkownika

erloy napisał(a):
Mi również się nie przedłużyło. Zadzwoniłem z reklamacją do Raiffeisena

No i na czym stanęła sprawa, załatwione czy wymigali się jakoś ?
 Profil Relacje PM off  

#3007 PostWysłany: 30 Wrz 2015 13:04 

Witam. Mnie w czerwcu 2014 CITI dopisał aż 1950 zł, które wynikało z operacji za cały dwuletni okres korzystania z ich karty. Punkty wykorzystałem, nigdy nikt nic ode mnie nie chciał, loty odbyły się normalnie. Obecnie na tym samym koncie w Wizz mam kartę Riffi i punkty dopisują, a o tamtej sprawie wszyscy juz chyba zapomnieli. Inna sprawa, że zawsze staram się mieć minimalny poziom punktów, aby komuś nie strzeliły do głowy jakieś złe pomysły. : :mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

#3008 PostWysłany: 30 Wrz 2015 13:27 
Awatar użytkownika

Loty: 226
Kilometry: 356 765
Wykorzystales poprostu to co ci się uczciwie nalezalo.
uzbieralo ci się tyle poniewaz nigdy sam wcześniej nie zamieniales punktów citi na srodki w wizz .CitiBank konczac wspołprace w czerwcu 2014 z Wizzairem przelał zaległa kase każdemu ,kto nie był zainteresowany spieniezaniem punktów na bieżąco.
Tu mowa jest o błędach innych .Pomyłki np w naliczaniu 3-4 krotnie większym .
Przy naliczeniu za noclegi z bookingu w czerwcu wpłynela mi taka gigantyczna niewspólnierna kwota ,która Wizz od razu skorygował i mi zabrał:)

Ciekawa jestem jak będzie z automatycznym przedluzeniem członkostwa w WDC, ponieważ tak jak @gornemu77 konczy mi się 4.10 członkostwo a miałam jakiś stary jego model bo az dla 9 osób możliwość kupna biletów.
 Profil Relacje PM off  

#3009 PostWysłany: 30 Wrz 2015 13:36 

tornado napisał(a):
Mnie w czerwcu 2014 CITI dopisał aż 1950 zł, które wynikało z operacji za cały dwuletni okres korzystania z ich karty. Punkty wykorzystałem, nigdy nikt nic ode mnie nie chciał, loty odbyły się normalnie.

Mi chodziło o te mylne naliczenia, które z niczego nie wynikały (u mnie bez powodu przelali 1280 zł, ale dnia następnego je zabrali, a byli tacy co dostali tyle i więcej, zaraz je wykorzystali, na kontach mywizz mieli minusy lub z tego co pamiętam anulowane za te pkt przyszłe anulacje lotów wizz jak się nie określili kiedy wpłacą "kesz")

spty13 napisał(a):

Ciekawa jestem jak będzie z automatycznym przedluzeniem członkostwa w WDC, ponieważ tak jak @gornemu77 konczy mi się 4.10 członkostwo a miałam jakiś stary jego model bo az dla 9 osób możliwość kupna biletów.

Nie chcę być złym prorokiem, ale jak patrzę jaki bajzel w systemach ma Raiffeisen i Wizzair Hungary to na 99,9% bez reklamacji oczywiście w Raiffeisen, oczywiście w oddziale się nie obejdzie.
 PM off  

#3010 PostWysłany: 30 Wrz 2015 13:38 
Awatar użytkownika

HON fly4free
@spty13
Wielu osobom kończy się w najbliższym okresie WDC, bo wtedy właśnie występowaliśmy o kartę Raiffeisena. Ja mam do 3.10 i też mam stary model (9 pax). Jeśli czegoś nie zrobią automatycznie (a kilka osób już pisało, że nie przedłużyło im się członkostwo), to zostaną zalani reklamacjami w tej sprawie :)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#3011 PostWysłany: 30 Wrz 2015 13:55 
Awatar użytkownika

Loty: 226
Kilometry: 356 765
A możecie pokazac gdzies konkretny punkt którym będzie można wspierać się przy składaniu reklamacji?
mowiacy o tym ze bezpłatne członkostwo należy się na zawsze a nie tylko na rok?
Czarnowidz raczej jestem w tej sprawie ,jednak przydałoby się sprobowac zachować kase w WDC na lepsze cele niż wykupywanie na nowo członkostwa i to tylko marnego standard
 Profil Relacje PM off  

#3012 PostWysłany: 30 Wrz 2015 14:01 
Awatar użytkownika

Loty: 80
Kilometry: 132 615
niebieski
Regulamin promocji kart wizzair, na poprzedniej stronie wrzuciłem najistotniejszym fragment.
 Profil Relacje PM off
spty13 uważa post za pomocny.

#3013 PostWysłany: 30 Wrz 2015 14:13 

Tomek Zien napisał(a):

Cytuj:
a) w przypadku Uczestnika będącego Posiadaczem Wizz Air MasterCard w czasie trwania całej Umowy lub Programu (począwszy od dnia, w którym karta Wizz Air MasterCard została aktywowana);

Czyli należy nam się obecnie darmowe wdc standard 1+1 do czasu posiadania ważnej aktywnej głównej Karty Kredytowej Raiffeisen Wizzair lub zakończenia programu Raiffeisen Wizzair (na teraz ma trwać do sierpnia 2016r.)
 PM off
spty13 uważa post za pomocny.

#3014 PostWysłany: 30 Wrz 2015 14:33 

srebrny
aha, ciekawe co bedzie po sierpniu 2016 :-)
 Profil Relacje PM off  

#3015 PostWysłany: 30 Wrz 2015 14:43 
Awatar użytkownika

Reklamacja złożona telefonicznie, mam czekać do dwóch dni roboczych aż wyjaśnią z działem technicznym. Mają do mnie oddzwonić, ale Pani która przyjmowała zgłoszenie sama wiedziała że dla kart kredytowych wdc powinno ulec przedłużeniu i zgania na przyczyny techniczne. Zobaczymy, będę informował.
 Profil Relacje PM off  

#3016 PostWysłany: 30 Wrz 2015 15:00 

jazzin napisał(a):
erloy napisał(a):
Mi również się nie przedłużyło. Zadzwoniłem z reklamacją do Raiffeisena

No i na czym stanęła sprawa, załatwione czy wymigali się jakoś ?

Konsultantka "przyjęła zgłoszenie i przekazała do odpowiedniego działu".
Na razie nie mam informacji co zrobi "odpowiedni dział".

-- 30 Wrz 2015 15:08 --

jazzin napisał(a):
Reklamacja złożona telefonicznie, mam czekać do dwóch dni roboczych aż wyjaśnią z działem technicznym. Mają do mnie oddzwonić, ale Pani która przyjmowała zgłoszenie sama wiedziała że dla kart kredytowych wdc powinno ulec przedłużeniu i zgania na przyczyny techniczne. Zobaczymy, będę informował.

Z tym oddzwonieniem to powodzenia. W innej zgłaszanej sprawie czekam na "oddzwonienie" już 2 tygodnie.

-- 30 Wrz 2015 15:26 --

Teraz dopiero się zrobiło pomieszanie z poplątaniem. Przed chwilą sam zdzwoniłem do Raiffeisena, bo oczywiście nikt nie oddzwonił, chociaż konsultantka obiecała. Minutę przed wykonaniem telefonu sprawdziłem na wizzair, że nie mam członkostwa. Konsultantka powiedziała, że nie otrzymali jeszcze informacji od "menedżera produktu i relacji z wizz" co z przedłużeniem.
Chwilę później dostałem maila od wizzair o treści:
"Pragniemy poinformować, iż Twoje członkostwo w klubie WIZZ Discount Club wygaśnie w dniu 26 09 2015 r. Jako aktywny posiadacz karty powiązanej marki Wizz Air, Twoje członkostwo w klubie WIZZ Discount Club zostanie aktywowane automatycznie i bezpłatnie na kolejne 12 miesięcy po upływie daty bieżącej subskrypcji."

Chociaż wygasło już wcześniej, prawdopodobnie 12.IX od kiedy minął rok posiadania karty. Ponownie zalogowałem się na stronie wizzair i okazało się, że już jestem członkiem do 25.IX.2016
jazzin lubi ten post.

#3017 PostWysłany: 30 Wrz 2015 16:03 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Widać zaczęli rozsyłać maile, bo ja też przed chwilą dostałem:
"Twoja subskrypcja członkostwa w klubie WIZZ Discount Club zostanie automatycznie odnowiona!

Pragniemy poinformować, iż Twoje członkostwo w klubie WIZZ Discount Club wygaśnie w dniu 03 10 2015 r. Jako aktywny posiadacz karty powiązanej marki Wizz Air, Twoje członkostwo w klubie WIZZ Discount Club zostanie aktywowane automatycznie i bezpłatnie na kolejne 12 miesięcy po upływie daty bieżącej subskrypcji.

Dalej ciesz się korzyściami płynącymi z naszego ekskluzywnego programu. Oszczędzaj na cenach biletów i opłatach za bagaż i uzyskuj dostęp do ofert promocyjnych Wizz Air przed innymi.

Czy chcesz oszczędzić jeszcze więcej?

Rozszerz swoje członkostwo klubowe o typ Grupa, aby objąć zniżkami maksymalnie 5 towarzyszy podróży, takich jak znajomi i rodzina. Możesz w łatwy sposób rozszerzyć swoje członkostwo klubowe o typ Grupa, uiszczając różnicę w subskrypcji podczas kolejnej rezerwacji lotu.
"
 Profil Relacje PM off  

#3018 PostWysłany: 30 Wrz 2015 16:07 

Loty: 110
Kilometry: 176 452
Właśnie też dostałem info o automatycznym przedłużeniu. Chyba składane reklamacje spowodowały wreszcie prawidłowe działania z automatu:-)

#3019 PostWysłany: 30 Wrz 2015 16:37 
Awatar użytkownika

srebrny
Też dostałem maila - data wygaśnięcia 04.10.
 Profil Relacje PM off  

#3020 PostWysłany: 30 Wrz 2015 16:49 

apropos opłaty 6 pln od 1 listopada 6 pln za prowadzenie konta karty mastercard wizzair: nie można się będzie od niej wymigać limitami itp., przynajmniej na razie.

pozdrawiam,
geos

Ostatnio edytowany przez geos, 30 Wrz 2015 17:12, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 443  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: f0ku5 oraz 12 gości