Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 788 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 36, 37, 38, 39, 40
Autor Wiadomość
#781 PostWysłany: 29 Lis 2024 23:26 
Awatar użytkownika

Loty: 306
Kilometry: 520 087
niebieski
Pytanko. Będę jutro na meczu Barcelona Las Palmas. Orientuje się ktoś czy na stadionie olimpijskim jest jakaś przechowalnia bagażu? Bo nie wiem czy wpuszczą mnie z małym plecakiem, który będę miał ze sobą przez cały weekend.

Bilety w cenie obiadu 😅 Zbiór lotów w jedną stronę od 55 PLN ✈️ Bilety w cenie obiadu 😅 Zbiór lotów w jedną stronę od 55 PLN ✈️
Zobacz Fudżi i Pałac Cesarski 🇯🇵 Bilety (również na wakacje) do Kraju Kwitnącej Wiśni od 2990 PLN 🔥 Zobacz Fudżi i Pałac Cesarski 🇯🇵 Bilety (również na wakacje) do Kraju Kwitnącej Wiśni od 2990 PLN 🔥
#782 PostWysłany: 02 Gru 2024 15:56 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
srebrny
czy ktoś korzystał z "match day tour" w Barcelonie,
chce zabrać młodego na 6 urodziny, pytanie czy warto?

#783 PostWysłany: 20 Gru 2024 13:25 
Awatar użytkownika

srebrny
zaliczyłem VIP na Barcelonie na olimpijskim,
salonik Cupra, jeżeli ktoś się zastanawia i chciałby zapłacić spore pieniążki to zecydowanie odradzam:)
JIK uważa post za pomocny.

#784 PostWysłany: 30 Gru 2024 18:56 

Loty: 55
Kilometry: 83 455
niebieski
@lahcimmm2 opowiedz coś więcej :-)

Generalnie nie rozumiem kupowania wejściówek VIP za grube pieniądze, chyba że faktycznie ktoś ma biznesowe powody lub chce się schować :-)

#785 PostWysłany: 30 Gru 2024 22:43 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
niebieski
można podejrzewać, że w takim salonie mecz jest dodatkiem do słabego jedzenia + parking blisko ale czy na tym obiekcie On jest ;) to tylko domysły po obserwacjach na jutub i meczu Gold Vip na narodowym
 Profil Relacje PM off  

#786 PostWysłany: 30 Gru 2024 23:18 
Awatar użytkownika

srebrny
parking to jest dodatkowo płatny :)
byłem w Barcelonie w trakcie meczu z Leganes, rywal słaby, niedziela 21 no i na portalach pośredniczących w sprzedaży zaczeły się dziać dziwne rzeczy,
bilety na mecz po 40-50 pln, to mówie zobaczę jak z vip, rano najtnszy bilet był po 1400 PLN w momencie rozpoczęcia meczu zszedł do 297 pln plus jakaś opłata manipulacyjna, stwierdzilem że skoro od 34 lat jestem kibicem klubu to raz mogę spróbować,

dużo tapas i nie były nawet złe, jakieś ciepła dania też ok, niestety straciłem cały okres przed meczem (90 minut) a loża z posiłkami jest zamknięte w trakcie meczu i otwierana w przerwie. Po meczu jest jeszcze godzine czynna i jest to jedyny okres kiedy można korzystać z napojów alkoholowych,
tylko wino i piwo. Bylem w kilu lożach vip na polskiej extraklasie i w każdej mi sie bardziej podobało,

na plus super widok na miasto z drugiej strony loży, wyjście na balkon
maczup lubi ten post.

#787 PostWysłany: 30 Gru 2024 23:32 

złoty
DonCorrado napisał(a):
można podejrzewać, że w takim salonie mecz jest dodatkiem do słabego jedzenia + parking blisko ale czy na tym obiekcie On jest ;) to tylko domysły po obserwacjach na jutub i meczu Gold Vip na narodowym

Po co zabierasz głos i piszesz skoro nie masz pojęcia o tym... :roll:

Byłem kiedyś tam, ten jeden raz z kilku meczów Realu na Bernabeu. Ostatni mecz w sezonie, liczyłem na świętowanie mistrzostwa Hiszpanii.

Zglaszasz się w ustalone miejsce 90 minut przed meczem, stamtąd stewardzi odprowadzają gości VIP do specjalnego salonu z poczęstunkiem. Ciepłe i zimne dania o standardzie tych z restauracji, wszelkie alkohole z oryginalnymi szampanem. Obok pomieszczenie z trofeami klubowymi.
Przed meczem odprowadzenie na sektor przy boisku, tuż przy narożniku, skąd wykonywane są rzuty rożne.

Jakby mnie było stać czy raczej nie było by mi żal kasy to czemu nie. Ja jednak preferuję nieco tańsze bilety nisko tuż za ławką rezerwowych przy tunelu środkowym.
 Profil Relacje PM off
katka256 lubi ten post.

#788 PostWysłany: 31 Gru 2024 19:14 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
niebieski
dg72 raczej się nie pomyliłem :lol: , wszędzie to wygląda podobnie :roll:
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 788 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 36, 37, 38, 39, 40

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości