Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 133 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 26 Gru 2013 20:06 
Awatar użytkownika

Loty: 476
Kilometry: 700 178
niebieski
Znam sposób na tanie bilety ale nie powiem

Ostatnio edytowany przez Kamil, 26 Gru 2013 20:11, edytowano w sumie 1 raz
Przyznałem ostrzeżenie za trollowanie za ten post.
 Profil Relacje PM off  

Weekendowe loty Lufthansą do Niemiec, Włoch, Luksemburga, Rumunii i na Maltę z 3 miast od 525 PLN Weekendowe loty Lufthansą do Niemiec, Włoch, Luksemburga, Rumunii i na Maltę z 3 miast od 525 PLN
Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku Kuszetka w samolocie? Pierwsze łóżka w klasie ekonomicznej pojawią się w przyszłym roku
#42 PostWysłany: 26 Gru 2013 20:07 

Zbanowany
Macieqx napisał(a):
Niech będą tylko użytkownicy ze stażem (powiedzmy +200)

I zarejestrowani przed majem 2013 :P
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 26 Gru 2013 20:08 

To zrobcie sobie forum zamkniete ze stazem, ale kaski za reklamy z naszych wejsc wtedy nie bedzie.
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 26 Gru 2013 20:09 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Kamil napisał(a):
Miało być dobrze, wyszło jak zwykle. Wsłuchując się w wasze uwagi:
- należy otworzyć wątek : mam WDC i pomogę w zakupie
- mam egzotyczną kartę (diners, amex i podobne) i pomogę w zakupie
Nie widzę realnej potrzeby otwierania innych wątków w dziale "pomagam".

Jakieś uwagi?

No i dosc sensowne rozwiazanie, ale w dalszym ciagu czekam na opinie kolegi, ktory kupowal za "pomoca" RCP, moze publicznie wytlumaczy dlaczego nagle jest przeciwny pomocy w kupnie ?
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 26 Gru 2013 20:12 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 526
Kilometry: 1 236 831
Pawel_T napisał(a):
Kamil napisał(a):
Miało być dobrze, wyszło jak zwykle. Wsłuchując się w wasze uwagi:
- należy otworzyć wątek : mam WDC i pomogę w zakupie
- mam egzotyczną kartę (diners, amex i podobne) i pomogę w zakupie
Nie widzę realnej potrzeby otwierania innych wątków w dziale "pomagam".

Jakieś uwagi?

No i dosc sensowne rozwiazanie, ale w dalszym ciagu czekam na opinie kolegi, ktory kupowal za "pomoca" RCP, moze publicznie wytlumaczy dlaczego nagle jest przeciwny pomocy w kupnie ?

To załóż oddzielny temat, albo z kolegą pogadaj na priv. Zróbmy coś tu konstruktywnie.

#46 PostWysłany: 26 Gru 2013 20:14 
Awatar użytkownika

Kamil napisał(a):
To załóż oddzielny temat, albo z kolegą pogadaj na priv. Zróbmy coś tu konstruktywnie.

Nie bede z kolega rozmawial na PW, skoro publicznie wyskoczyl z takim tekstem. Zreszta widze, ze nie tylko ja jestetm zainteresowany (czyt. wkur...) jego postawa.
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 26 Gru 2013 20:28 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 526
Kilometry: 1 236 831
Na forum moderatorów złożyłem wniosek o otwarcie list pomagających
- z WDC
- z egzotycznymi kartami: Amex, Diners, Maestro i inne
Realizacja zapewne na dniach.

Trafia do mnie sugestia Blasto. Wydaje mi się, że całkowite pozbycie się handlu z forum oczyści atmosferę. Podrzuciłem temat pod głosowanie na forum moderatorów.

Koniec ogłoszenia parafialnego.

#48 PostWysłany: 26 Gru 2013 20:37 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Misie kolorowe, ale społeczność tworzą LUDZIE! I jeśli ludzie czegoś potrzebują od takiej strony jak ta - to powinni to dostać, póki nie jest to sprzeczne z prawem. Zamiast tego jesteśmy świadkami wprowadzania na siłę jakiś chaotycznych zmian, potem wycofywania się z nich i wprowadzania innych, równie chaotycznych...

Skoro jest popyt na usługi osób pośredniczących, to i powinna być podaż, popyt nie bierze się z powietrza, tylko z realnych potrzeb... A to, czy kupujący zapłaci kartą marki X, czy kartą marki Z to już kupującego nie powinno obchodzić, tak jak nie interesuje go marża sklepu, w którym kupuje kiełbasę. Umawia się na konkretną cenę i taką płaci, koniec... Nikt nikogo nie zmusza do korzystania z takich usług, a wiele osób pewnie jest skłonna zapłacić troszkę więcej, aby mieć pewność, że nic nie skopie podczas nieraz skomplikowanych deali...
 Profil Relacje PM off  

#49 PostWysłany: 26 Gru 2013 20:39 
Awatar użytkownika

Kamil napisał(a):
Na forum moderatorów złożyłem wniosek o otwarcie list pomagających
- z WDC
- z egzotycznymi kartami: Amex, Diners, Maestro i inne
Realizacja zapewne na dniach.

Trafia do mnie sugestia Blasto. Wydaje mi się, że całkowite pozbycie się handlu z forum oczyści atmosferę. Podrzuciłem temat pod głosowanie na forum moderatorów.

Koniec ogłoszenia parafialnego.

Proponuje potem otworzyc nowy watek zwiazany z ewentualnymi uwagami do tej listy, wiadomo ze w praniu moga dojsc nowe pomysly.
Bywalo czasem tak, ze odezwala sie do mnie osoba z prosba o kupno karta kredytowa/debetowa, poniewaz nie posiadala zadnej, wiec nie dotyczy to tylko kart AmEx, Diners, itp.

Ostatnio edytowany przez Pawel_T, 26 Gru 2013 20:47, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#50 PostWysłany: 26 Gru 2013 20:43 
Awatar użytkownika

niebieski
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, podział na dobrych (kółko wzajemnej adoracji) i niedobrych użytkowników istniał tu zawsze, a od pewnego czasu przekroczył granice przyzwoitości i dobrego smaku. Niestety ale szeregowi użytkownicy zostali sprowadzeni do roli bezpłatnej siły roboczej, której zadaniem jest wyszukiwanie i przekazywanie informacji o najlepszych promocjach/okazjach, dzięki którym ilość odsłon serwisu jest coraz większa i daje wymierne korzyści osobom prowadzącym serwis. Jednym słowem reżim analogiczny do władzy na Białorusi, gdzie opinia użytkowników nie liczy się, gdyż ostateczna decyzję podejmie "władza" i będzie ona zgodna z własnym przekonaniem.
 Profil Relacje PM off  

#51 PostWysłany: 26 Gru 2013 20:48 

Moja prognoza na 2014: serwis zeżre własny ogon.
 PM off  

#52 PostWysłany: 26 Gru 2013 21:43 

panprofesor82 napisał(a):
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, podział na dobrych (kółko wzajemnej adoracji) i niedobrych użytkowników istniał tu zawsze, a od pewnego czasu przekroczył granice przyzwoitości i dobrego smaku. Niestety ale szeregowi użytkownicy zostali sprowadzeni do roli bezpłatnej siły roboczej, której zadaniem jest wyszukiwanie i przekazywanie informacji o najlepszych promocjach/okazjach, dzięki którym ilość odsłon serwisu jest coraz większa i daje wymierne korzyści osobom prowadzącym serwis. Jednym słowem reżim analogiczny do władzy na Białorusi, gdzie opinia użytkowników nie liczy się, gdyż ostateczna decyzję podejmie "władza" i będzie ona zgodna z własnym przekonaniem.

Lepiej bym tego nie ujął, ktos musi nabijać posty, wierchuszka ma to do siebie że nie patrzy na tych dzieki ktorym to forum istnieje.
 Profil Relacje PM off  

#53 PostWysłany: 26 Gru 2013 21:46 

Zbanowany
Szybko dostales ostrzezenie. :D

Ostatnio edytowany przez klayton, 26 Gru 2013 21:48, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#54 PostWysłany: 26 Gru 2013 21:48 

klayton Ty też szybko dostałeś(aś). Zgadzam się, że serwis może sam siebie pożreć i zanihilować ;) Dlatego się zabezpieczam^^
 Profil Relacje PM off  

#55 PostWysłany: 26 Gru 2013 23:03 

srebrny
p14c3k napisał(a):
Tak wiec, szanowna administracjo, kazdy kto dluzej siedzi na tym forum, widzi ze sprawy wymknęły sie spod kontroli, panuje tutaj bałagan jak malo gdzie, pojawiają się duble postów i nikt sobie z tego nic nie robi, coraz więcej osób, nie ma ochoty się już tutaj nawet wypowiadać, a Wy chyba zapomnieliście ze użytkownicy to nie tylko kliknięcia w Wasze bannery i liczba odwiedzin.. i ze to właśnie oni tworzą to forum, a nie Wy - Administracja..

A czy p14c3k nie powinien być już permanetnie zbanowany za swoje egoistyczne wybryki (petycje zmuszające prywatną spółkę do ponoszenia większych strat, by ON miał wygodniejszy dojazd)?
Widzę, że nadal sieje ferment na tym forum - więc składam wniosek formalny do administracji o stały ban dla tego kolegi.
 Profil Relacje PM off  

#56 PostWysłany: 26 Gru 2013 23:37 

niebieski
sranda napisał(a):

A czy p14c3k nie powinien być już permanetnie zbanowany za swoje egoistyczne wybryki (petycje zmuszające prywatną spółkę do ponoszenia większych strat, by ON miał wygodniejszy dojazd)?
Widzę, że nadal sieje ferment na tym forum - więc składam wniosek formalny do administracji o stały ban dla tego kolegi.

Popieram :)
 Profil Relacje PM off  

#57 PostWysłany: 26 Gru 2013 23:42 

Zbanowany
A ja jestem przeciw.
 Profil Relacje PM off  

#58 PostWysłany: 27 Gru 2013 00:31 

a ja uważam, że się tutaj robi folwark zwierzęcy, na żadnym forum nie widziałem takiego towarzystwa wzajemnej adoracji, i takiej ilości ostrzeżeń i banów rozdawanych na prawo i lewo opozycji.
 Profil Relacje PM off  

#59 PostWysłany: 27 Gru 2013 00:39 
Awatar użytkownika

Loty: 33
Kilometry: 39 451
srebrny
kokiet napisał(a):
a ja uważam, że się tutaj robi folwark zwierzęcy, na żadnym forum nie widziałem takiego towarzystwa wzajemnej adoracji, i takiej ilości ostrzeżeń i banów rozdawanych na prawo i lewo opozycji.

Konkrety wraz z uzasadnieniem poproszę.
 Profil Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 27 Gru 2013 00:50 

Kański napisał(a):
kokiet napisał(a):

Konkrety wraz z uzasadnieniem poproszę.

To chyba jest konkret, jestes na tym forum nieco ponad rok, nie wiem jak dlugo jestes moderatorem, mysle ze czytam to forum spokojnie ponad dwa lata, i z miesiaca na miesiac kołko wzajemnej adoracji rośnie, szczegolnie jak komuś nick sie zrobi zielony to dopust boży.

Dziwie sie kto wybiera was na moderatorów, patrząc na zdjecia jakie macie w profilach, dwoch wygląda jak dresiarze, u ciebie jakiś ścigacz, dobrze to sie nie kojarzy.
 Profil Relacje PM off
limaK lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 133 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: dmirstek oraz 44 gości